Maximale veelzijdigheid.
Ongekend comfort.

Met Hyline guillotineramen geef je jezelf de mogelijkheid om je interieur naar wens te transformeren. Je kan de ramen volledig openen en in de muren of de grond laten verdwijnen, zodat een vloeiende doorgang ontstaat. Je kan ze deels openen, zodat twee ruimtes met elkaar communiceren. En je kan de ramen volledig sluiten, zodat je een fijn omlijnde en transparante afscheiding creëert. 

De strakheid van de guillotineramen gaat samen met verbazend gebruiksgemak. Het design van de Hyline guillotineramen, in combinatie met de precieze en verfijnde afwerking in ons atelier, resulteert in een perfect geïsoleerde oplossing voor jouw interieur.

Het guillotine raam, een pareltje van luxueus design en high tech prestatievermogen, geeft u de optie van grote raamopeningen. HY GUI kan volledig geopend door de verticale op- en neerwaartse beweging. De vleugels zijn perfect in balans (met een maximum van 340 kg per vleugel) en kunnen zonder moeite manueel geopend worden.

Inspirerende projecten

Villa met zwembad en strakke raampartijen
Bekijk
Nauwkeurige en onzichtbare afwerking in de vloer, muren en plafond
Bekijk
Indrukwekkende villa met open ruimtes
Bekijk
Open villa met weggewerkte raamprofielen
Bekijk
Bungalow met open hoekramen
Bekijk
Appartement met grote raampartijen
Bekijk

Wat maakt Hyline guillotineramen uniek?

Hyline investeert voortdurend in research & development,

zodat comfort en esthetiek hand in hand gaan met duurzaamheid en efficiëntie.

vleugels tot 18m2, zonder in te boeten op gebruiksgemak.

Waarom Hyline

18 millimeter

is de exacte breedte van een Hyline middenstijl,
de smalste oplossing ter wereld.
Fijne lijnen zoals deze transformeren het gevoel van een ruimte compleet. De afscheiding tussen binnen en buiten lijkt weg te vallen, en je wint aan licht en ruimtegevoel.
Ons team van experten garandeert al meer dan 10 jaar dat Hylineprofielen aan de hoogste kwaliteits- en isolatienormen beantwoorden.