Dromen van onzichtbaarheid

Hyline Benelux maakt deel uit van Hyline Building Systems International, met hoofdzetel in Portugal. Het bedrijf startte tien jaar geleden met als droom om onzichtbare bouwsystemen te maken. Vandaag is Hyline wereldwijd koploper in high-end interieuroplossingen.

Innovatie & Vakmanschap
som is meer dan de delen

Innovatie bij Hyline voltrekt zich op twee niveau's die elkaar versterken. Er is de afdeling Research & Development, gericht op design, domotica en duurzaamheid. Daarnaast perfectioneren de vakmannen in het atelier de productie en afwerking van de producten, waarbij ze op hun beurt vanuit hun ervaringen verbeteringen voorstellen aan het R&D team. Die wisselwerking is uniek, en leidt tot state-of-the-art oplossingen voor jouw thuis.

Geert Vancompernolle, Hyline Benelux

“Hyline staat voor de toekomst van ramen en deuren”

Wat is het belang van 18mm?
Hyline staat voor de toekomst van ramen en deuren. Fijne raam- en deurprofielen zoals deze transformeren het gevoel van een ruimte compleet. De afscheiding tussen binnen en buiten valt weg, waardoor je wint aan licht, ademruimte en ruimtegevoel.

Wat maakt Hyline uniek? Er zijn twee elementen. Ten eerste investeert het bedrijf voortdurend in research & development. We verwerken veiligheid, comfort en state-of-art domotica in onze profielen, zonder aan die middenstijl van 18mm in te boeten. Ten tweede staat Hyline voor een totaaloplossing. We maken onze producten in-house, met een team van experts dat uitsluitend fijne aluminium producten bouwt. Daarnaast werken we samen met een aantal exclusieve partners voor de plaatsing van Hyline producten, zodat je als eigenaar of bouwheer zeker bent van een perfect resultaat.

Is het betaalbaar? Het is mijn missie om Hyline in meer Belgische en Nederlandse huiskamers te introduceren. De prijs is sterk afhankelijk van de specifieke noden van het project, maar de prijs/kwaliteitsafweging zal altijd in het voordeel van Hyline zijn.