Hyline, dé partner voor al uw
architecturale projecten

Open hoeken, verschillende rails, raampartijen van 18 vierkante meter, krommingen,vleugels die in de grond of in de muur verdwijnen, ... en steeds opnieuw die fijne middenstijl van 18mm. Hyline maakt architecturale hoogstandjes mogelijk, of het nu om dat ene schuifraam gaat in de woonkamer van een rijhuis, of om een reeks toepassingen in een nieuwe designwoning.

Bovendien werkt Hyline met een regionaal gespreid team van ervaren vakmensen, die instaan voor de minitieuze plaatsing  en afwerking.

Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Unieke innovatie

Innovatie bij Hyline voltrekt zich op twee niveau's die elkaar versterken. Er is de afdeling Research & Development, gericht op design, domotica en duurzaamheid. Daarnaast perfectioneren de vakmannen in het atelier de productie en afwerking van de producten, waarbij ze op hun beurt vanuit hun ervaringen verbeteringen voorstellen aan het R&D team. Die wisselwerking is uniek, en leidt tot state-of-the-art oplossingen voor jouw thuis.

Waarom Hyline

18 millimeter

is de exacte breedte van een Hyline middenstijl,
de smalste oplossing ter wereld.
Fijne lijnen zoals deze transformeren het gevoel van een ruimte compleet. De afscheiding tussen binnen en buiten lijkt weg te vallen, en je wint aan licht en ruimtegevoel.
Ons team van experten garandeert al meer dan 10 jaar dat Hylineprofielen aan de hoogste kwaliteits- en isolatienormen beantwoorden.

Technisch en esthetisch perfect

Een goede samenwerking en installatie begint al tijdens het denkproces.
Bij Hyline denken we graag mee in oplossingen en zien we uw project als dat van ons.

Alle technische info alsook CAD plannen en andere specificaties kunnen worden aangevraagd via mail.